Alım - Satım İşleriyle İlgili Bir Öneri

Forum içinde yaşadığınız sorunları, forumu ve buradaki üyeleri ilgilendiren etkinlikleri burada konuşalım, tartışalım, çözümleyelim...

Yetkili: semih62, aykut35-35, aşmış, cagil, Itır

Alım - Satım İşleriyle İlgili Bir Öneri

İleti sonor1005 » 01 Haziran 2009, 23:02

Arkadaşlar herkese selamlar;
Sitede birbiriyle alışveriş yapan, birşeyler almak, satmak isteyen birçok arkadaş var. Ancak bu arkadaşların (bende dahil) genel sorunu karşıdaki insanın ne kadar güvenilir olduğu. Bu nedenle insanların içini biraz daha rahatlatabilmek adına aklıma bir fikir geldi. Gittigidiyor' da olduğu gibi bir oylama sistemi herkesin profiline konur ve forum içerisinde birbiriyle alışveriş yaptığında oradan oylamasını yapabilir. Bizde kişilerin profilindeki ortalamaya bakarak kafamızdaki acabaları biraz daha sileriz ve daha rahat alışveriş yapabiliriz. Bu konuda görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Herkese İyi Akşamlar...
sonor1005

Uyarıları: (0%)
Davul: Sonor
Ziller: Symrna

Re: Alım - Satım İşleriyle İlgili Bir Öneri

İleti Devrim » 01 Haziran 2009, 23:16

Önerin için, ondan önce düşüncen için teşekkürler sonor1005.

Şahsımın malesef yoğun okul işleri sebebiyle gerçekleştiremedik ama yakın zamanda bu alım-satım işleriyle Davulanahtarı'nı ayırıyoruz. Yani ilân kirliliğinden sıkılan biz ve çoğu arkadaş, davulanahtari.com'a sadece davul ve müzik için, işin alım-satım kısmıyla ilgilenenler ise diğer bir adrese o iş için girecekler.

Bunu gerçekleştirdiğimde bahsettiğin özelliği ekleyebilirim. Ona çok benzer bir mod var elimde. Sadece az modifiye edip forum yazılımına gömeceğim o kadar. Yani kolay bir iş. Bunu not alayım.

Teşekkürler tekrar...
Resim
Kullanıcı avatarı
Devrim
Administrator

Davul: Yamaha Maple Custom
Ziller: Sabian HHXs

İleti safaipek » 12 Temmuz 2009, 22:54

Devrim demiş ki: işin alım-satım kısmıyla ilgilenenler ise diğer bir adrese o iş için girecekler.

Merhaba devrim abi.
Diğer bir adres derken davulanahtarı içinde yeni bir sayfamı yoksa bambaşka bir sitemi ? :neutral:
Resim
safaipek

Ziller: Meinl
İsim: H. safa ipek

İleti AhmetTırak » 24 Temmuz 2010, 22:17

bu arada alım satım için açılacak sitede ilanlar liste olarak sıralanmışken resimlerinin belli bir boyutta gözükmesi önemli bir ihtiyaç bence Devrim...

Devrim demiş ki: ilân kirliliğinden sıkılan biz ve çoğu arkadaş, davulanahtari.com'a sadece davul ve müzik için, işin alım-satım kısmıyla ilgilenenler ise diğer bir adrese o iş için girecekler.
Kullanıcı avatarı
AhmetTırak

Davul: Pearl Export
Ziller: Samatya
İsim: Ahmet

İleti Gbanes374 » 25 Temmuz 2010, 01:51

Bu iş bir sonuca bağlanmıştı...
Kullanıcı avatarı
Gbanes374
Administrator