Roland Elektronik Davullar

Öneriler, markalar... Tecrübeleriniz, fikirleriniz... İyisi nedir, farkları nelerdir?...

Yetkili: semih62, aykut35-35, aşmış, cagil

Forum kuralları
Bu bölümdeki konular ansiklopedik değerdedir. Bilgi içermeyen; niteliksiz, kalitesiz ve keyfi iletiler silinecektir!.
Yardım (fikir, görüş, soru, merak) talepleriniz için lütfen İlk Yardım Merkezi'mize başvurunuz!.

Re: Roland Elektronik Davullar

İleti Spastic » 13 Temmuz 2010, 14:03

tupac hd 555 ten iyi ses alabildinmi bende onu düşünüyorum. benm için önemli olan temiz ses ve bass
Spastic

Uyarıları: (0%)
İsim: Akın

İleti Tupac » 13 Temmuz 2010, 14:10

O kulaklığı daha kullanmadım ama sana çok netçe söyleyebilirim ki beklediğinin çok daha üstünde bir ses alırsın. Mydükkan.com sitesinde kulaklığın özellikleri alt kısmında yazıyor ürünün. Oradan inceleyip diğer kulaklıklarla bir karşılaştırma yapman bile yeterli olur. Zaten şu 2 gündür biraz sinirim bozuldu, tam Kick Pad sorununu hallettim artık rahat rahat çalıyorum derken. Alt kattan şikayet geldi Kick sesinden dolayı. Şimdi ne yapsam ne etsem diye düşünüyorum. Mesh head'e sahip ikinci el bir Roland Kick Pad aramak en akıllıcası olacak gibi görünüyor.
Kullanıcı avatarı
Tupac

Davul: Roland TD-9 kx
İsim: Korcan

İleti epicdrums » 17 Temmuz 2010, 19:48

Merhaba arkadaşlar aranizda yeniyim, hepinize selamlar olsun.. Eğer kısmet ise pazartesi günü Roland TD-9 Kx sahibi olucam baya heyecan var tabî, sorum ise Ankara Zuhal'de Roland TD-9 Kx varmidir? az önce postlari okudugumda bir arkadaş 1 ay gibi bir süre beklemiş o biraz gözümü korkuttu işin aslı.. Cevabiniz için teşekkür ederim iyi akşamlar..
Resim Music support, not rumors.
Kullanıcı avatarı
epicdrums

Davul: Roland TD-9 Kx
İsim: Doruk

İleti Gbanes374 » 17 Temmuz 2010, 20:35

epicdrums demiş ki:Merhaba arkadaşlar aranizda yeniyim, hepinize selamlar olsun.. Eğer kısmet ise pazartesi günü Roland TD-9 Kx sahibi olucam baya heyecan var tabî, sorum ise Ankara Zuhal'de Roland TD-9 Kx varmidir? az önce postlari okudugumda bir arkadaş 1 ay gibi bir süre beklemiş o biraz gözümü korkuttu işin aslı.. Cevabiniz için teşekkür ederim iyi akşamlar..

Selam...

Zuhal Müzik

http://www.zuhalmuzik.com
Pearl
Tama
Premier
Sabian
Masterwork
Vic firth
Remo
Lp
Roland markalarının Türkiye Distrübutörü...

Ankara Zuhal Müzik

Meşrutiyet cad. Hatay sok. 8/B 06640 Kızılay-Ankara
Tel : 0312 425 83 25
Fax : 0312 425 85 43
Kullanıcı avatarı
Gbanes374
Administrator

Davul: Pearl
Ziller: Sabian-Masterwork
İsim: Gökhan

İleti epicdrums » 17 Temmuz 2010, 21:29

Cevabiniz için teşekkürler gerekli araştirmayi suanda tamamladim.. Tek sorunum peşin fiyatina elde edebiliceğim indirimdir ki bir kaç kaynaktan %11 %12 indirim olduğuna dair duyumlar aldım tabî bu konusmayi direkt olarak satışı yapan kişiyle yapmak en uygunu diye düşünüyorum iyi akşamlar..
Resim Music support, not rumors.
Kullanıcı avatarı
epicdrums

Davul: Roland TD-9 Kx
İsim: Doruk

İleti actarus » 20 Temmuz 2010, 22:39

merhaba,

td3 hithat 'tında boşluk oluyor. 1,5 sene oldu kullanıyorum.
Sens leri sonuna kadar artırdım. Acaba bozulmuşmudur?
Tamir edilirmi? veya yenisi daha mı pahalı olur.?
Bir video görmüştüm, pad 'in içine modül yerleştiriyordu. Acaba bunu yapmak mümkün ?

görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
actarus

İleti Tupac » 20 Temmuz 2010, 23:58

Sorunu tam olarak anlayamadım, boşluk diye kastettiğin şeyi biraz daha açarsan çok iyi olur. Boşuktan kastın vuruşlarının bazılarında sesin gelmemesi ise sesi sonuna kadar açman alete zarar vermez.
Kullanıcı avatarı
Tupac

İleti actarus » 21 Temmuz 2010, 00:07

evet vuruşları algılamıyor.
ses vermiyor onun yerine titreşimden dolayı tomtom sesi hafif geliyor, rezonans gibi oluyor.
Bunların ömrü bu kadar mı acaba?
Çok ince bagetler kullanıyorum ramazan davulu bagetler.
Kullanıcı avatarı
actarus

İleti Tupac » 21 Temmuz 2010, 00:29

Garantisi devam ediyor mu bilemiyorum ancak aldığınız yere götürmenizi bir tavsiye ederim. Baktınız çözülemeyecek bir sorun ürünü yeniden alma yoluna gidersiniz. Çokta pahalı bir ürün değil, 120 TL gibi bir fiyata tekrar alabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Tupac

İleti CriesİnVain » 29 Temmuz 2010, 13:09

hepinizin anasının a*** sokiim o.çları

-----------------------------------

Bu iletiyle ilgili rapor gönderen herkese teşekkürler. İletiyi yazan kullanıcının hesabı şu anda pasif hale getirilmiş durumda... Itır
CriesİnVain

İleti Tupac » 29 Temmuz 2010, 13:23

Bu güzel forumu küfür ederek kirletmen doğru değil. Amacını bilmiyorum ama lütfen daha terbiyeli konuşmaya özen göster yada küfür etmene neden olan sebebleri düzgün bir dille anlatma yoluna git.
Kullanıcı avatarı
Tupac

İleti soydan » 29 Temmuz 2010, 13:42

CriesİnVain demiş ki:hepinizin anasının a*** sokiim o.çları

Bilişim suçları şube müdürlüğüne ihbarda bulundum, sanırım en kısa zamanda site yetkililerinden IP adresini alıp kimliğini tespit ederek gerekli yasal işlemleri başlatırlar.

Arkadaşlar lütfen siz de bu tarz suçları ihbar.bilisim@iem.gov.tr adresine şikayet edin. Ya da burayı ziyaret edin :arrow: http://bilisimsuclari.iem.gov.tr/
soydan

Davul: Yamaha
İsim: Soydan

İleti Masterworks-Artisan » 29 Temmuz 2010, 13:57

Bari doğru yazsaymış, hiç değilse... :mrgreen:

Soydan'cığım, yaptığın şey tam anlamıyla doğru bir şey ama ip konusunda bizim elimizde "kayıt olunan ip" numarası var sadece. Bu adam 11 Temmuz'da kayıt olmuş, bu mesajı başka bir yerden yazmış olabilir ya da statik ip kullanmıyor olabilir. Yani forum makinesinde daha ileri seviye özellikler var mı tam bilmiyorum. Devrim belki yardımcı olabilir bu konuda, umarım.
Je est un autre!. Tant pis pour le bois qui se trouve violon, et nargue aux inconscients, qui ergotent sur ce qu'ils ignorent tout à fait !
-DAVULANAHTARI FORUM KURALLARINI OKUYUNUZ!
Kullanıcı avatarı
Masterworks-Artisan
Administrator

Davul: Pearl Masters Studio
Ziller: Sabian Masterwork

İleti aşmış » 29 Temmuz 2010, 14:20

Burada Roland'ın suçu ney onu anlayamadım. Olay yeri inceleme bunu da göz önünde bulundursun bence. :)
May the force be with you
Kullanıcı avatarı
aşmış
Moderator

İleti Tupac » 29 Temmuz 2010, 14:46

Tahminimce arkadaş Yamaha elektronik davul kullanıyor :D . Heralde aldıktan sonra Roland almadığına pişman olmuş sinirlenip Roland alanlara sövüyor.
Kullanıcı avatarı
Tupac

İleti soydan » 29 Temmuz 2010, 15:24

Masterworks-Artisan demiş ki:

Bari doğru yazsaymış, hiç değilse... :mrgreen:

Soydan'cığım, yaptığın şey tam anlamıyla doğru bir şey ama ip konusunda bizim elimizde "kayıt olunan ip" numarası var sadece. Bu adam 11 Temmuz'da kayıt olmuş, bu mesajı başka bir yerden yazmış olabilir ya da statik ip kullanmıyor olabilir. Yani forum makinesinde daha ileri seviye özellikler var mı tam bilmiyorum. Devrim belki yardımcı olabilir bu konuda, umarım.

Bildiğim kadarıyla dinamik IP kullansa bile, atıyorum TTNET kullanıyorsa, o IP adresi , X kişisine atanmadan önce kaydediliyor. Yani benim şu anda buraya girdiğimde bıraktığım IP adresim TTNET'ten bakıldığında benim adıma kayıtlı. Şimdiye kadarki kullandığım tüm dinamik IP adresleri de TTNET'de kayıtlı. En azından ben böyle biliyorum :razz: .
Konu biraz saptı, özür dilerim.
soydan

Davul: Yamaha
İsim: Soydan

İleti katildost » 29 Temmuz 2010, 21:45

Konu dışı ama yeri gelmişken sormak istiyorum. Bu terbiyesiz şahıs bir internet cafeden girip bu mesajı atmışsa nolucak ettiği küfür yanına mı kalıcak?
katildost

İsim: çağrı

İleti raistlin-majere » 30 Temmuz 2010, 11:08

İnci sözlük saldırısı :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
raistlin-majere

Davul: Roland v drum td6kw
İsim: Serkan Çinioğlu

İleti Masterworks-Artisan » 30 Temmuz 2010, 11:36

katildost demiş ki:Konu dışı ama yeri gelmişken sormak istiyorum. Bu terbiyesiz şahıs bir internet cafeden girip bu mesajı atmışsa nolucak ettiği küfür yanına mı kalıcak?

Toplanıp evini mi basalım? Ya da hepimiz davullarımızı alıp evinin önünde çalalım, kafalarını mı şişirelim? :mrgreen: Olur böyle şeyler; hatta daha da kötüleri olmuştur zamanında...
Je est un autre!. Tant pis pour le bois qui se trouve violon, et nargue aux inconscients, qui ergotent sur ce qu'ils ignorent tout à fait !
-DAVULANAHTARI FORUM KURALLARINI OKUYUNUZ!
Kullanıcı avatarı
Masterworks-Artisan
Administrator

Davul: Pearl Masters Studio
Ziller: Sabian Masterwork

İleti Farson » 30 Temmuz 2010, 11:47

O değil öldüm gülmekten ya :D

Ne olduysa niye gaza geldiyse iyi sövmüş :D neyse, asıl konuya dönelim,

Yıl başına doğru elektronik davul almayı planlıyorum ufak çaplı bir araştırma yaptım-tabiki roland- 2-3 milyar arası butce ayırabilirim sanırım. TD 6kx idi sanırım tomlar + trampet mesh headli olan,TD 6kw de sadce trampetin mesh headli olan üründü. Şimdi tomların mesh headli olmasını tavsiye eder misiniz? Aradaki yaklaşık 700 liraya denk gelen farka değer mi? Bir de benim asıl merak ettiğim kick konusu, bu modellerde mesh head yok değil mi kickte? Sonradan ekletmek mantıklı mı vereceğim paraya değer mi? Şimdiden teşekkürler.
Lies feed your judgment of others
Behold how the blind lead each other
The philosopher
You know so much about nothing at all
Farson

İsim: Burak

ÖncekiSonraki

Dijital Davullar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir