kick ve altolar sorunu

Fikir sorma, danışma veya yardım isteyen arkadaşlar, yardım çığlıklarını buraya atabilirler...

Yetkili: semih62, aykut35-35, aşmış, cagil

kick ve altolar sorunu

İleti MegaFon » 29 Temmuz 2010, 00:39

arkadaşlar 2. el power beat davul aldım aldığım yerde denememe rağmen evde davulu kurduğumda kicke vurduğum zaman altolardan hafif ses geliyor bu sesi kesmek için ne yapabilirim? Cevaplar için şimdiden teşekkürler herkese :)

NOT: Forumda yeniyim sorular için ayri bir bölüm veya topic varsa taşınmasını isterim, kusura bakmayın. Herkese merhaba :D
MegaFon

Uyarıları: (0%)
İsim: Sinan

Re: kick ve altolar sorunu

İleti Itır » 29 Temmuz 2010, 01:02

Bu başlığı açarken "Pano anasayfası ‹ EKİPMANLAR ‹ Davullar" sayfasına (viewforum.php?f=1) girip "Yeni Konu" tuşuna basmadınız mı?

"Yeni Konu" tuşuna basmadan önce, dikkat çeksin diye pembe fon üzerine kırmızı yazılarla yer yer kalın (bold) olarak yazılmış şu yazıyı görmediniz mi?
Forum kuralları
Bu bölümdeki konular ansiklopedik değerdedir. Bilgi içermeyen; niteliksiz, kalitesiz ve keyfi iletiler silinecektir!.
Yardım (fikir, görüş, soru, merak) talepleriniz için lütfen İlk Yardım Merkezi'mize başvurunuz!.

Bir seferliğine başlığı doğru yere taşıyorum ve uyarı cezası vermiyorum. Lütfen bundan sonra başlık açmadan önce forumu inceleyiniz ve sayfadaki bütün yazıları okuyunuz.
Itır
Moderator

İleti EcbDrum » 29 Temmuz 2010, 02:24

Sayın MegaFon sorununuzun kaynaklanmasını sağlayacak bir çok neden var aslında ama başlıca nedeni şu olabilir:Altoların kasnak bölümleri birbirine birleşik ise ve holderlar iyi sıkılmamış ise yerinden oynayıp altoları birbirine çarptırabilir.Bir denemelisin.
Samsun Cymbals
Kullanıcı avatarı
EcbDrum

İsim: Ekrem Can BALCANCI

İleti necoxxx » 29 Temmuz 2010, 14:10

MegaFon demiş ki:arkadaşlar 2. el power beat davul aldım aldığım yerde denememe rağmen evde davulu kurduğumda kicke vurduğum zaman altolardan hafif ses geliyor bu sesi kesmek için ne yapabilirim? Cevaplar için şimdiden teşekkürler herkese :)

NOT: Forumda yeniyim sorular için ayri bir bölüm veya topic varsa taşınmasını isterim, kusura bakmayın. Herkese merhaba :D
Nasıl bir ses?
Sakin sakin geliyorum
Kullanıcı avatarı
necoxxx

Davul: tama superstar
Ziller: Mehmet Alchemy
İsim: Necati

İleti MegaFon » 29 Temmuz 2010, 14:58

Itır demiş ki:Bu başlığı açarken "Pano anasayfası ‹ EKİPMANLAR ‹ Davullar" sayfasına (viewforum.php?f=1) girip "Yeni Konu" tuşuna basmadınız mı?

"Yeni Konu" tuşuna basmadan önce, dikkat çeksin diye pembe fon üzerine kırmızı yazılarla yer yer kalın (bold) olarak yazılmış şu yazıyı görmediniz mi?
Forum kuralları
Bu bölümdeki konular ansiklopedik değerdedir. Bilgi içermeyen; niteliksiz, kalitesiz ve keyfi iletiler silinecektir!.
Yardım (fikir, görüş, soru, merak) talepleriniz için lütfen İlk Yardım Merkezi'mize başvurunuz!.

Bir seferliğine başlığı doğru yere taşıyorum ve uyarı cezası vermiyorum. Lütfen bundan sonra başlık açmadan önce forumu inceleyiniz ve sayfadaki bütün yazıları okuyunuz.

evet oraya basdığımda Not Found hatası gelmeseydi konuyu oraya açacakdım.... 30 dk aramamın sonucunda konuyu buldum, haber verseydiniz keşke neyse sorun değil çok yardımcı oldunuz teşekkür ediyorum.
MegaFon

İleti MegaFon » 29 Temmuz 2010, 15:02

EcbDrum demiş ki:Sayın MegaFon sorununuzun kaynaklanmasını sağlayacak bir çok neden var aslında ama başlıca nedeni şu olabilir:Altoların kasnak bölümleri birbirine birleşik ise ve holderlar iyi sıkılmamış ise yerinden oynayıp altoları birbirine çarptırabilir.Bir denemelisin.

Aslında altolarım birbirine çarpıcak kadar yakın değil ama biraz hassas sanırım çünkü yere bardak düşdüğünde bile hafif ses geldi :roll: :)
MegaFon

İleti EcbDrum » 29 Temmuz 2010, 17:44

Olabilir,tutan kulakları iyice sıkarsan bu sorun kalmaz sanırım. ;)
Samsun Cymbals
Kullanıcı avatarı
EcbDrum

İsim: Ekrem Can BALCANCI

İleti Itır » 30 Temmuz 2010, 09:33

MegaFon demiş ki:evet oraya basdığımda Not Found hatası gelmeseydi konuyu oraya açacakdım.... 30 dk aramamın sonucunda konuyu buldum, haber verseydiniz keşke neyse sorun değil çok yardımcı oldunuz teşekkür ediyorum.

Dediklerinizi tam anlamadım. İlkyardım Merkezi'ne açacaktınız da "Not Found" hatası mı verdi? Eğer öyle olduysa başlığı yanlış yere açarken bu durumu da belirtebilirdiniz.

Ayrıca, başlığı yanlış yere açıp bana iş çıkardıktan sonra, üstüne bir de size "başlığı şuraya taşıdım" diye haber vermemi mi bekliyorsunuz? Yani siz forumun düzenini öğrenmek için zahmet etmeyeceksiniz, yanlış yere başlık açacaksınız, sizin yerinize ben çalışacağım, arkanızı toplayacağım, bir kerelik uyarı cezası vermeme müsamahası da göstereceğim. Bir de size ö.m. atıp "başlığınızı aramayın, buraya taşıdım" diyeceğim... Bu şımarıklık nerede satılıyor? Gidip ben de alayım biraz.
Itır
Moderator

İleti Devrim » 30 Temmuz 2010, 15:42

MegaFon (Sinan); Bir kullanıcının, bu forum'un her sayfasına ulaşımı eşit kalitededir. Yani o "Not Found" hatası sizin internet sisteminizden veya sağlayıcınızdan ya da bu forum'un bulunduğu sunucunun internet sisteminden kaynaklı "anlık" bir problemdir. Yani belki kısa süre sonra F5 yapsaydınız veya tekrar deneseydiniz ulaşırdınız. Ki önceki bölüme konu açabilmeniz demek "İlk Yardım"a da ulaşabilmeniz demek. Yani forum'un bölümleri arasında erişim farklılıkları bulunmamaktadır.

Neyse.

Bu arada, taşınan konular, en üstteki "Yeni İletiler" veya "Konularım" menülerinden kaybolmaz. 30 dakika yerine 3 saniyede erişebilirdiniz konunuza. Bkz. En üstteki menüde > Aktif Konular > Konularım. Muhtemelen sizde "Konularım (1)" yazıyordur şu anda.

Kolay gelsin.

Resim
Kullanıcı avatarı
Devrim
Administrator

Davul: Yamaha Maple Custom
Ziller: Sabian HHXs

İlk Yardım Merkezi

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir