Tama Silent Tip

Hayat kurtaran ekipmanlar, davulcunun dostu malzemeler, markalar...

Yetkili: semih62, aykut35-35, aşmış, cagil

Forum kuralları
Bu bölümdeki konular ansiklopedik değerdedir. Bilgi içermeyen; niteliksiz, kalitesiz ve keyfi iletiler silinecektir!.
Yardım (fikir, görüş, soru, merak) talepleriniz için lütfen İlk Yardım Merkezi'mize başvurunuz!.

Tama Silent Tip

İleti chagyy » 01 Mayıs 2007, 22:11

Daha önce Vic-Firth'ünde buna benzer bir ürününü söylemiştim bagetler bölümünde..Bu uçlar sayesinde sert zeminleri birer çalışma padi olarak kullanabilirsiniz..Daha tam deneyemedim ama sert zeminlerde çalışıldığında pad etkisi verdigini söyledi aldıgım kişi.Bulabilirseniz almanızı oneririm ve böylece pad den daha ucuz fiyatlara pad'e benzer birşey almış olacaksınız . :) :)
[hr]
Resim
[mod="Yazım Kuralları"][glow=red]YAZIM KURALLARI[/glow][/mod][spoil]Yazım Kurallarına Önem Verelim.[/spoil]
Kullanıcı avatarı
chagyy

Uyarıları: (0%)
Davul: Roland TD-9 KX
İsim: Çağkan

İleti switch_0192 » 01 Mayıs 2007, 22:22

Güzel bir alete benziyor kendileri:D.Yani dediğin gibi ped masrafından artı yanında ped taşımaktan kurtulmak iyi fikir .Düşünsene okulda duvarlarda stick control çalışıyorsun :D (az yapmadım)Paylaşım için sağol..
switch_0192

İleti Frat » 01 Mayıs 2007, 22:31

Sağol Chagyy
Kullanan varsa görüşlerini merak ediyorum.
Ne sertlikte olduğunu bilmiyorum ama özellikle çok ses yapmıyorsa ve kullanışlıysa almayı düşünürüm.
Kullanıcı avatarı
Frat

Davul: Superstar
Ziller: Amedia - Masterwork
İsim: Fırat

İleti thevega » 01 Mayıs 2007, 22:53

acıkcası ben bunu birkac sene önce hatta neredeyse 4 sene fln oluyor görmüstüm senkopta,yeni birsey deil bu.Denedim fena degil sonucta padde calısır gibi olmaz bu kesin ama calısma dısında zillerde kullanınca kece gibi bir etki gösterip güzel efekt sesleri alabiliyorsun.Hani extradan bir bagete bunları takıp yanında kullanılablr gibi geldi bana
Kullanıcı avatarı
thevega

Davul: Pearl
Ziller: Istanbul-Masterwork

İleti chagyy » 02 Mayıs 2007, 20:30

Merhabalar
Sert zeminde çalıştım ..Çok güzel bence denemenizi tavsiye ederim pahalı birşey değil zaten. ;)
[mod="Yazım Kuralları"][glow=red]YAZIM KURALLARI[/glow][/mod][spoil]Yazım Kurallarına Önem Verelim.[/spoil]
Kullanıcı avatarı
chagyy

Re: Tama Silent Tip

İleti micromegas » 22 Temmuz 2007, 22:52

nereden bulucaz bunu acep?
micromegas

İleti chagyy » 29 Temmuz 2007, 09:55

Merhaba;
Tama Silent Tip şu anda sanıyorum ülkemizde pek bir yerde yok.Senkop'u aradım ve sordum fakat onlardada olmadığını söylediler.Şu anda yabancı sitelerde satıldığını biliyorum,isterseniz link yollayadabilirim.Olmazsa Google'dan aratıp bulabilirsiniz.
Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
chagyy

İleti walkan » 29 Temmuz 2007, 11:21

link yollarsan iyi olur,alınabilir bir şey.Yalnız yurtdışından alınca ürünün üç katı fiyat ödemeyelim ufacık şey içinResim
walkan

İleti chagyy » 30 Temmuz 2007, 22:43

Hehe :) . Dediğin gibi bazen aldığımız ürünün kargo masrafı ürün fiyatından daha yüksek tutabiliyor .Ama akraba , tanıdık vs. aracılığı ile ucuza ve güvenilir bir şekilde getirtebilirsin.Ben bir kaç alternatif olarak on-line satış yapan siteler koyacağım.
1.Alternatif(ki ben tavsiye ederim 99$'a kadar ücretsiz shipping(kargolama) http://www.samash.com/catalog/showitem.asp?ItemID=29953
2.Alternatif(Almanca'dır) http://www.s-drums.de/catalog/product_info.php?products_id=1237
Teşekkürler
Çağkan...
Kullanıcı avatarı
chagyy

İleti ThE_EvO » 24 Kasım 2007, 16:35

micromegas demiş ki:nereden bulucaz bunu acep?

Tama'nın Türkiye distribütörü olan Zuhal Müzik'e sormanda fayda var.
My lifestyle determines my deathstyle...
Kullanıcı avatarı
ThE_EvO

Davul: Pearl Forum

İleti serkan_h » 24 Kasım 2007, 17:42

bu konuya yeni cevaplar yazıldığı iyi olmuş. ben de bu üründen almayı düşünüyorum. daha önce kullanmadım, pedden farkını bilmiyorum fakat ped kadar etkili değildir muhtemelen. ama konser veya program öncesi bunlarla çalışmak çok pratik olacaktır. hem taşıması pedden çok daha kolaydır hem de pedden daha az ses çıkaracaklardır.
serkan_h

İleti micromegas » 10 Kasım 2008, 11:50

gittigidiyor'da bu ürünü bulmak mümkün. fiyat 7.5 ytl civarı. ben aldım, açıkçası pek birşeye benzemiyor. bildiğiniz sert kauçuk. her bagete de girmiyor. oldukça dar. yine de çalışma pedine bir alternatif olabilir.
micromegas

İleti Optimus » 10 Kasım 2008, 13:40

www.mydukkan.com da baget susturucu olarak geçiyor.Fiyatı 7 ytl.Almak isteyen arkadaşlar için faydalı olabilir... :roll:
Optimus

Davul: TamaSuperstar Custom
Ziller: Agop Alchemy

İleti MaSt3rfuL » 11 Haziran 2010, 15:52

Bende bir hevesle almıştım ama bagete takınca dengesini ciddi anlamda bozdu.Bagetlerin ön tarafı ağır gelmeye başlamıştı.Pek kullanışlı bulmamıştım açıkçası.
MaSt3rfuL

İleti eyehill529 » 26 Temmuz 2010, 17:32

Ben az önce drum club dan aldım bu tama silent tip i .Evimde zaten sadece hi hat im var zamanında susturmak için HQ sound-off denemiştim zilin sesi epey bir kısılıyordu ancak gerek vurduğunuzda gelen sert kauçuk sesi gerekse hi hat actıgınızda gelen ses bir yerden sonra rahatsız edici olmaya başlıyordu.Ben de son çare olarak bunu aldım zil gibi sert bir yüzey üstünde çalışmak için ( hi hat trick vs.) oldukça ideal. Tam manasıyla sesi azaltıyor :) Aldığıma çok memnunum diğer ziller üstünde denemedim ama hi hat için herkese tavsiye ederim.
eyehill529

İsim: Kaan

İleti necoxxx » 27 Temmuz 2010, 18:24

Ben okadar kullanışlı bir şey olduğunu düşünmüyorum.Çok ağır ve çok büyük.Ayrıca bunu pad niyetine değilde susturucu niyetine kullanılacağını biliyorum.Pad için sert bir zeminde güzel bir sekme sağlamıyor yinede denemek isteyen arkadaşlar drum cluptan temin edebilirler.
Sakin sakin geliyorum
Kullanıcı avatarı
necoxxx

Davul: tama superstar
Ziller: Mehmet Alchemy
İsim: Necati

Hardware / Accessories

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir