Sabian

"Çeşitleri? Markalar ve özellikleri? Siz ne kullanıyorsunuz?..." gibi sorular sizin de rüyalarınıza giriyorsa, burası doğru sayfa!...

Yetkili: semih62, aykut35-35, aşmış, cagil

Forum kuralları
Bu bölümdeki konular ansiklopedik değerdedir. Bilgi içermeyen; niteliksiz, kalitesiz ve keyfi iletiler silinecektir!.
Yardım (fikir, görüş, soru, merak) talepleriniz için lütfen İlk Yardım Merkezi'mize başvurunuz!.

Re: Sabian

İleti PoweRSLave » 18 Temmuz 2010, 00:31

Bugün Zuhal de Sabian Pro ride denedim,bayıldım sesine. Halen aklım da,150$ dedi fiyatı için,sabian olduğu için demiyorum ama sesi çok hoşuma gitti
[font=Century Gothic]Hayata Kocaman GG"..[/font]
PoweRSLave

Uyarıları: (0%)
Ziller: Grandmaster-Alchemy
İsim: Onur

İleti cyucel » 18 Temmuz 2010, 01:12

Daha üst seri Ride'ları denemenizi öneririm, 4C Müzik'ten bakabilirsiniz. Kesinlikle çok daha iyilerini göreceksiniz. Hemen karar vermemek lazım. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
cyucel
V.I.P.

Davul: Pearl
Ziller: Sabian
İsim: Can

İleti Devrim » 18 Temmuz 2010, 15:32

PoweRSLave demiş ki:Bugün Zuhal de Sabian Pro ride denedim,bayıldım sesine. Halen aklım da,150$ dedi fiyatı için,sabian olduğu için demiyorum ama sesi çok hoşuma gitti

Yıllar önce kullancım Pro Ride'ı. Benim de hoşuma gitmişti. Fakat daha sonra daha pis daha Hand Hammered tadında ride'lara yöneldim.
Resim
Kullanıcı avatarı
Devrim
Administrator

Davul: Yamaha Maple Custom
Ziller: Sabian HHXs

İleti PoweRSLave » 18 Temmuz 2010, 22:48

Bakıcam Can 4c ye bu hafta sonu. Yalnız gerçekten iyiydi ses,ama fiyatında biraz şüpheliyim. Zaten üzerindeki Sabian yazısı yoktu,alt kısımda vardı. Ben ilk vuruşlarımda sabian dedim ama aa falandır diye düşündüm. Torab beye sorunca Pro dedi,içimden oha dedim.. Sesi cidden güzel
PoweRSLave

İleti Gbanes374 » 19 Temmuz 2010, 00:26

PoweRSLave demiş ki:Bakıcam Can 4c ye bu hafta sonu. Yalnız gerçekten iyiydi ses,ama fiyatında biraz şüpheliyim. Zaten üzerindeki Sabian yazısı yoktu,alt kısımda vardı. Ben ilk vuruşlarımda sabian dedim ama aa falandır diye düşündüm. Torab beye sorunca Pro dedi,içimden oha dedim.. Sesi cidden güzel

İkinci el olma ihtimali var öyleyse, ya da senelerdir standdadır ve temizlikten yazısı silinmiştir...
Kullanıcı avatarı
Gbanes374
Administrator

Davul: Pearl
Ziller: Sabian-Masterwork
İsim: Gökhan

İleti PoweRSLave » 19 Temmuz 2010, 12:57

Evet bencede dediğin gibi ama 150$ fiyat biraz iddalı gibi,gerçi bilmiyorum serinin zilleri ne kadar
PoweRSLave

Önceki

Ziller

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir